Invester I Kommersiell Eiendom

Næringseiendom og boligeiendom er to separate verdener. Taktikken du bruker for å finne og kjøpe bolig vil ikke ha noen bruk for deg i riket av næringseiendom. Bruk tipsene vi legger ut i denne artikkelen hvis du vil finne de beste tilbudene rundt på de kommersielle eiendommene du ønsker.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er at du må nærme deg det annerledes i alle aspekter enn boligeiendom. Dette er viktig å vite på forhånd fordi du trenger et mye høyere nedbetalingsforhold, og du må også finne ut hvilke långivere som vil imøtekomme din spesielle situasjon. Et aspekt som er tryggere enn boligeiendom er det faktum at din egen personlige kreditt ikke vil lide hvis det er negative uforutsette omstendigheter som fører til at avtalen slutter for tidlig.

Outsourcing oppgaver utenfor landet ditt er ikke alltid en god idé. Det er sant at amerikanere kan få indisk arbeidskraft for penger på dollaren, men hvis målet ditt er langsiktig suksess, bør du spise den ekstra kostnaden for å få den ekstra kvaliteten. Du vil bare ha de mest dyktige menneskene som jobber for virksomheten din, og dette betyr å bruke ekstra noen ganger.

Du bør ta mange fotografier av høy kvalitet av eiendommen. Forsikre deg om at du har noen og alle feil som er til stede på bildene du tar (ting som hull, misfarging eller flekker).

Ro og tålmodighet er begge gode praksiser når du søker etter næringseiendom. Ikke haste for å gjøre en investering. Du kan ende opp med å finne ut at eiendommen faller under dine totale mål, noe som gjør det til et beklagelig kjøp. Vær tålmodig; det kan ta et år eller mer for den perfekte egenskapen å materialisere seg.

Spør utleieagenten om utenfor BBQing er tillatt eller ikke. Hvis du liker sommer BBQs, sørg for at leilighetskomplekset du velger enten har utenfor GRILL installert, eller de lar deg bruke din egen. Mangelen på disse fasilitetene kan ødelegge sommerfesten din fullstendig, da du ikke kan gi maten du vil.

Hvis din fremtidige utleiebolig eller leilighetskompleks lar deg være vert for et gårdssalg eller garasjesalg, kan du spørre dem om du har lov til å legge ut skiltene dine i komplekset, for eksempel lysstolper eller trestubber. Noen eiendomsforvaltninger tillater ikke visning av noen form for annonser offentlig.

Å kjøpe en næringseiendom er en prosess som tar mye lengre tid enn å kjøpe et enkelt familiehjem. Det kommer til å ta mer tid å forberede eiendommen, så husk det. Ikke prøv å skynde deg og gjøre ting for fort fordi du kan ende opp med å ta dårlige beslutninger som et resultat.

Nå som du innser hvor separate verdener er, kan du begynne å nærme deg markedet for kommersiell eiendom gjennom en smalere, mer opplyst vei. Så lenge du kan bruke disse tipsene i noen av dine forretninger, bør du ikke ha noen problemer med å komme ut på toppen.