Eiendom

Kom Inn På Næringseiendom Med Dette Rådet

Når du har å gjøre med næringseiendom, må du huske på at det ikke er det samme som å kjøpe boligeiendom til eget bruk. Det er noen flere ting å se etter, og markedsverdien kan endres på et øyeblikk. Les tipsene nedenfor for å se hva du skal passe på og hva du skal prøve.

Vær oppmerksom på at du kan tape penger før du til og med kjøper eiendommen. Å gjøre due diligence og ha et kommersielt bygg riktig inspisert kan koste titusenvis av dollar. Inspeksjoner har en tendens til å avdekke varer som er avtalebrytere for kjøpet. Hvis det kommer opp, ikke kjøp bare fordi du allerede har satt inn penger til inspeksjonene. Stol på instinktene dine, hvis denne eiendommen viser seg å være et monster, ta tapet og vær takknemlig for at det ikke var mer.

Et viktig tips å huske når du investerer i næringseiendom er at du ikke bare trenger mye mer penger for en forskuddsbetaling, men du må betale mye mer for inspeksjoner og vurderinger enn du ville gjort for boligeiendom. Du kan heller ikke ende opp med å kjøpe eiendommen du undersøker, så du må virkelig ha midler tilgjengelig for flere inspeksjoner.

Hvis du er i en romkameratsituasjon, bør du ha alt skriftlig som tydelig sier hva som forventes av hver person når det gjelder leie og regninger. Dette vil være nyttig hvis noen prøver å flytte ut uten å betale alt de er ansvarlige for.

Ta deg tid til å vurdere investeringsalternativene dine når du bestemmer deg for at eiendom er der du vil tjene penger. Vurder hvilke egenskaper du kanskje vil eie. Vil de være kommersielle eller bolig? Vil de være enkeltenheter eller flere enheter? Bestem hvor mye du er villig til å bruke på renovering.

Hvis du vurderer å investere i eiendom, bør du kjøpe så mange enheter som mulig. Du kommer til å trenge en slags finansiering uansett, så hvorfor ikke låne så mye som mulig? Du vil få mer penger fra investeringen din, og når du kjøper mange enheter sammen, går prisen på en enkelt enhet ned.

Sjekk høydenivået for alle næringseiendommer du ønsker å kjøpe. Næringseiendom er avhengig av land rundt den, og hvis du er i en lavere høyde, kan du oppleve litt oversvømmelse når kraftig regn faller. Selv om denne oversvømmelsen kanskje ikke er alvorlig, kan det ha stor innvirkning på driften din.

Når du leter etter en megler, er en av tingene du må fokusere på om de er generalist eller spesialist. En spesialist vil ha flere ferdigheter innen feltet du ser på, noe som vil tillate deg å få en best mulig avtale.

Dette er ikke noe du bør prøve å gjøre på egen hånd, og det ville tjene deg godt hvis du kom i kontakt med en lisensiert kommersiell eiendomsmegler. Med deres hjelp vil du kunne forhandle mye som vil sette et smil i ansiktet ditt.