Eiendom

Tips For å Gjøre Din Kommersielle Eiendomstransaksjonsprosess Jevnt

Kjøp av næringseiendom skiller seg fra å kjøpe et hus. Denne artikkelen vil gi noen ideer for å hjelpe deg med å etablere lagrene dine i en verden av kommersiell eiendom.

Det blir vanskeligere å leie leiligheter med en ny generasjon kresne leietakere. En fin måte å få leid leiligheten din er ved å legge til møbler. Å legge til møbler er et flott insentiv som virkelig gir et personlig preg til et hjem og får den fremtidige leietaker til å føle seg hjemme. Å tilby møbler vil sikre at leiligheten din leies innen rimelig tid.

Investering i næringseiendom kan være en svært gunstig investering å gjøre. Tenk på å kjøpe et leilighetskompleks med mindre enn fem enheter for å unngå nødvendig kommersiell finansiering som kan være ganske vanskelig å få og et problem å gjøre det. Dette vil bringe inn nok penger i mange tilfeller til å betale boliglånet du har, og om flere år vil det alle være fortjeneste.

Å finne den perfekte kommersielle eiendommen, innebærer å bruke de riktige ressursene på nettet. Forske på bestemte områder, eiendomsmeglere og byråer. Du bør også sjekke ut trendene på stedet du vurderer. Du kan også finne mange flotte eiendommer på nettet til en brøkdel av kostnadene du ville brukt hvis du leide et eiendomsmeglerfirma.

Bygg et nettverk innen eiendomsmeglerverdenen. Hvis du kjenner andre investorer, entreprenører eller private långivere, har du flere sjanser til å finne en god avtale. Mange næringseiendommer selges mellom enkeltpersoner uten engang å bli oppført. Få de rette vennene på de riktige stedene for å finne gode muligheter.

Når du velger mellom to forskjellige typer kommersielle eiendommer, er det best å se på ting i større skala. Uansett om eiendommen du bestemmer deg for har tjue enheter eller femti, vil prosessen med å skaffe finansiering være den samme, og i begge tilfeller vil kreve betydelig innsats. Dette fungerer på samme måte som å kjøpe bulkvarer fra Costco. Du kjøper et stort antall varer for å betale mindre per vare.

Du kan bruke kontant-til-kontant-formelen til å bestemme beløpet som trengs for den første investeringen. Denne tilnærmingen brukes oftest av investorer som er avhengige av finansieringsaktiviteter for å skaffe kontantene som trengs for å kjøpe eiendommen; bruk den til å sammenligne Year One-ytelsen til konkurransedyktige egenskaper.

Hvis du ser på en bestemt næringseiendomsoppføring, og du kommer i kontakt med en person som er på eiendommen – sørg for å finne ut om de er en agent eller en ansatt hos eieren av eiendommen. Det vil beskytte interessene du har i eiendommen.

Hvis du investerer i næringseiendommer, må du alltid være oppmerksom på at det er mange andre eiendommer tilgjengelig. Du bør aldri tillate deg selv å føle deg presset til et salg fordi du føler at det er en siste utvei. Andre eiendommer går alltid opp for salg, så hold deg borte fra å bli følelsesmessig involvert i salget ditt.

Som du kanskje forestiller deg, er det en rekke hensyn, når du vurderer en investering i næringseiendom. Forhåpentligvis etter å ha lest denne artikkelen, har du lært alt du trenger å vite om næringseiendom.